Skulle du råna en bank för oss två?

Nu har jag funderat lite fram och tillbaka. Och nu har jag väl bestämt mig.


Imorgon är det Håkan. Det kommer bli underbart.
Och jag ska byta blogg.
Så. Adjö.


/A.

Jag har gått på knä så många år i den här staden.
/A


Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut.

Jag har suttit i mitt rum idag och gråtit mig igenom Håkans låtar, och jag äcklas lite av att det rinner tonårsvatten ur mig hela tiden. Känns lite svagt men det kanske är behövligt, för jag vill så gärna flytta in till ett eget hem där inte alla skriker så djävla mycket, där stressen inte tiger ihjäl en.
Längtar ihjäl mig tills jag ska få se Håkan live, det gör liksom ont i hela mig just nu även fast det är väldigt snart, det är inte så långt ifrån verkligheten som det ser ut. Åtta dagar tror jag till och med att det är. 

Inatt drömde jag bisarrt men jag minns väldigt mycket. Osammanhängande, kan man sammanfatta den.
Det viktigaste jag drömde var om en pojke som hittade mig genomfrusen på fuktig åker vid en motorväg. Han stod och höll om mig jättelänge fast han bara hade en grå t-shirt på sig. Exakt en sådan som jag har hemma. Som är köpt på herravdelningen. Hehe, fniss. Och det duggade men Depeche Mode sjöng i bakgrunden och en särskild vers återkom i alla deras låtar.
Enjoy the silence, Strangelove, Shake the disease och flera låtar var med i drömmen men i varje låt viskade dem i bakgrunden: Contact, contact, contact me, blend your skin with mine.
(Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig.)


Håkan fyller mig med förväntan och en smula tragik istället för skepsis.
(Hans röst skär i mig som en kniv.)
Alla är så arga här. Varför kan man inte bara bry sig om hur snygg jag är?
Uppgivenheten sätter igång i min kropp, längtar tills morgonen är här men jag önskar att skolan låg i ett fjärran land så att jag slapp ens smaka på ordet jobba i min mun.
Jag vill inte prata med någon mellan fyra ögon, jag vill att någon ska höra av sig och inte glömma mig.
Jag önskar att jag fick flytta till pappa.


It's hateful - and it's paid for and I'm so grateful - to be nowhere.Det känns lite som att livet står still, samtidigt som tillvaron är flummigt spejsad!
Hemma vill jag inte va, för jag vill inte ha. Det är ett kallt krig som de säljer, nånting dem vill ska.

Jag har verkligen inte skrivit på länge, så det känns bra att börja om lite igen. Det var tre dagar och en vecka sedan jag skrev här sist.

Jag kan säga som så att jag känner mig verkligen inte hemma hos mamma längre, efter helgen som var så mådde jag som en askgrå döende svala, fast tillståndet har förbättrats blivit mindre dåligt.

Hela dagen har jag varit så trött att jag skrattat tills jag nästan tappade andan, jag är nog rätt nöjd med min onsdag. Det är fortfarande ljust ute, bravo våren! Trodde nästan aldrig våren skulle släppas in under tjudohundraelva, det snöade ju något förfärligt för ungefär en månad sen men titta vad jag hitta; jag hittade en springa ljus i allt!
Nu ska jag bomba bloggen med Gifs, för det är lustigt med sådant!

Jag återkommer med något bättre om en stund. YO!


RSS 2.0