Du förlät mig, jag kunde inte se dig ögonen, förlåt älskling. (Jag gör det snart igen)

Jag vet inte vad som gjort egentligen för att jag ska lyckas känna mig såhär misslyckad, vad förändrades på vägen?

Såhär var det aldrig när jag var fyra år gammal, eller sju eller nio.
Mina händer är värdelösa, jag orkar inte. Mjölksyra i fingrarna. Jag kan inte ens skriva, allt är meningslöst. Jag vill få gråta igen, igen o igen.
Jag grät hos pappa när han gick ut, för när jag brukade läste om Elefanten Ottilia när jag var liten och när jag brukade bläddra igenom Till Vildingars Land, när jag var kreativ, fantasifull, ambitiös i skolan mådde jag aldrig såhär förfärligt. Jag vill sluta hata mig själv, men jag gråter bara inuti min kropp, mitt huvud är bara en flod av gamla löften. Jag lovar mig själv att bättra mig, men jag orkar inte kämpa. Jag bara gråter inombords då, det är så djävla svagt. Jag vill också bli Andie-i-mig-själv. Men jag orkar inte, jag har ingen styrka eller energi till det. Därför är allt så meningslöst. Och jag måste le. Förlåt mig.
Jag återkommer.

P.S. Varför måste solen skina?! D.S


Och vi kan bara inte vänta med att göra fler misstag.

Min mage känns lite skum, vad det kan bero på vet jag icke ännu.
Jag tog nyss tre sömntabletter, kom nyligen in med pudeln min från en UPPFRISKANDE promenix ute i mörkret.
Förbrukade gåvan utav bror min, nickokick på hög nivå resulterade det i och jag började tralla på asfaltsvägen. Komponerade en alldeles egen låt, som jag döpte till "WOMAN, FEED ME!".
*Replik tagen ur Till Vildingarnas Land, o så originellt*

När jag kom in bryggde jag världens trevligaste dryck, Fanta Redberries tror jag det var och förkastligt lite vitt.
Det känns lite skumt nu, att mina öron är varma. Jag är trött, men stirrig ändå. Fast har visserligen haft huvudvärk hela dagen, och äckligt förbannat snorig. Fan, vi människor blir aldrig nöjda.
I helgen ska jag till Eskilstuna, måste ladda kameran och imorgon LOVADE min bror att jag skulle (denna gång) KÖPA vad jag begärde. Brorsor och pengar, vad är grejen med det? Attans.

VÅR-IG.
Hela dagen har varit vår-ig. Blåsig, torr, solsken, glassar och skratt. Sprungit runt på grus och sjungit högt bland människor med hundar, hejat lustigt på till synes folk som behövde lite lustiga hälsningar och utskällning av en lärare som luktar bajs. Utmärkt dag, med det sagt. Jag känner... jag känner mig fortfarande inte nöjd, vad kan fattas?! Jag känner mig nu, nästan tömd på energi och livslust, huvudtjock och svag.
Jag duger ändå inte. Det känns lite som att tabletterna ligger i halsen på mig, så jag sväljer men till ingen nytta.

Jag räknade faktiskt idag på vägen hem mellan Spånga Station och Kungsängens Station, bara utav ett litet infall jag fick, hur många tjejer som går runt med långt hår vita converse och svarta skinnjackor.
TRETTON TONÅRSTJEJER MED VITA CONVERSE, LÅNGT HÅR OCH SVARTA SKINNJACKOR, det blev summan.

- Synd att dem blir stöpta i samma form, och inte vågar vara sig själva, fnyser min mamma.
Intressant synvinkel där, mor. NU - MATA MIG!

Ja, jag är helt djävla utmattad och vill köpa en djurdräkt och morrhår. Och sova, det vill jag göra. Helst drömma, men allt får man inte här i världen. Mina drömmar är äckligt bisarra, kallsvettiga, underliga och inkonsekventa.
Djävlar, vilka ord jag uttrycker mig med. VUXENPOÄNG!!

Jag har skrivit en lapp, som jag har bestämt att ta med mig vart jag än går. Det är två meningar och dem är betydelsefulla, men något fattas. Det fattas lite rumpusstek, tror jag. Ska rita det tror jag, fast jag känner mig lite illamående nu. Kraftlös, jag borde sova. Huvudbry, hah!

Vilket dåligt inlägg, synnerligen osammanhängande. Yr i mitt huvud, imorgon måste bli bra en gynnsam dag.
Jag vill att alla dagar ska bli det, men det blir inte vad man gör det till. Jag ligger efter i terminsplaneringen också, men jag är alldeles för likgildig, jag orkar inte göra något åt det. Hela tiden bättra sig, jag vill bara skrika. Fast det orkar jag inte heller, försoffad som jag blivit. Äckligt lat, men det är ändå vår nu. Då blir det bättre, då löser det sig. Det gör det nog för det mesta. 
»Jag måste lösa mig själv, något är lite för knasigt här«

(Nej, detta inlägg raderar jag förmodligen i efterhand. Jag vet inte ens vad jag skriver om, jag tänker inte ens längre.) 
And complete distress won't make difference to us.


/Att dröja döden.

Jag är femton. Anne Frank dog i Bergen-Belsen tre månader före sin sextonårsdag.
Jag kunde varit hon.

»O nej, jag vill inte som de flesta människor ha levt förgäves. Jag vill vara till nytta eller nöje för människor som lever runt omkring mig utan att känna mig, jag vill leva vidare, även efter min död!«/Att fly är livet.

Halt, här får ingen passera. / Här kommer ingen förbi.HAHA hon ser verkligen ut som Tjenare Läget-snubben!
Inte speciellt fager i min mening, alltså.


Vad var det jag sa?

KÄNNER MIG VÄRDELÖS JUST NU, MEN JAG VÅGAR INTE SÄGA FÖRLÅT ÄN GÅNG TILL MED CAROLINE AF UGGLAS INUTI.

Det är sant som det sägs, det är aldrig någon ide att bestämma något med mig, för det är ju allting nånting. Jag vet att jag har mensvärk och att jag inte kan hjälpa det för att det inte är mitt fel. Men du trodde verkligen att jag skulle följa med, men du hoppas att jag mår bättre sen, det är aldrig kul med mensvärk. Hjärta.

Jag har sagt att jag hatar mig och jag vet att det är sant. Jag vill våga säga förlåt, men jag är för feg och jag är för stolt.
Med tragisk blues tätt intill min ryggrad ikväll är jag för feg för att säga förlåt, skammen har jag fått ifrån allt jag sagt.

Jag måste säga något innan det är för sent.


***Precis som såret hade läkt och smärtan hade suddats ut
Kom du tillbaks till mig
Och fast jag lovat att aldrig mera, nej, aldrig mera
Reagera så för dig***

Ser du nån så skjut, jag står bakom tätt intill/Jag har ett kontrakt med gud så jag gör som jag vill.

Gratulerar Herbert Joakim Berg på fyrtioen-årsdagen, gratulerar på din bemärkelsedag!
Ohja, jag har ett liv. Jag är så häftig, verkligen.
P.S. Ha en god namnsdag också, tack för... allt. Ja, jag är fullt allvarlig. Haha! D.S.
Okej... det här blev ett pinsamt inlägg. Men äsch, just ignore it, darling! And stay fabulous.


Strangelove, strange highs and strange lows.

Adjö.


Du blev mitt sår, och jag blöder ihjäl.

VAR ÄR HJÄRNAN/ HÄR ÄR VÅLDET

Jag hatar mammas beteende just nu. När hon blir... vansinnig, så som hon uttrycker sig. Jag har fan inte sett någon annans mamma bete sig så.
Bara min fd mormor som inte vill prata med mig längre och som har stängt ut mig ur släkten, bara hon beter sig såhär. Och mamma, när en diskussion uppstår och någon har en annan åsikt ser man hur hennes ilska stiger gradvis. Man kan till och med höra det på trappstegen. Jag misstänker att när hon blir lika gammal som mormor är nu, kommer hon också bli så jävla elak. Min fd mormor var så jävla elak. Hyttar med fingret i ansiktet, fräser så att spottet flyger, väser sammanbitet fram små hot, höjer rösten mer och mer. Hon har skrattat åt mig när jag skrikit, gråtit, darrat i panik och ilska. Min mamma har tyvärr gjort samma sak, en gång. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna se henne i ansiktet igen när det hände. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna bo här igen.
Jag vill inte se henne nu, jag vill gråta och vara ensam. Hon ska inte jobba ikväll, så jag kommer säkert bli kvar i mitt rum här uppe. Jag vill inte möta henne efter något sånt här, en sådan onödighet.

Jag kan vara lugn och sval, oberörd och behärskad - då är jag arrogant, och ska fanimig bara vara tyst, knipa igen.
Är jag ilsken och förbannad av att hon "gör en höna av en fjäder" - då är det JAG som beter mig illa och det är JAG som ska ha ännu mer skäll.
Gråter jag och skakar - då ska jag sluta tjuta och förstå att med tårar kommer man ingenstans.

Min mamma är inte såhär hela tiden, men när man argumenterar, diskuterar, tjafsar, eller helt enkelt BARA HAR EN ANNAN ÅSIKT, då är hon för djävlig. Då finns det ingen nåd.
Fast det lite lustiga med allt det som hände nyss var att jag hade ingen annan åsikt ens, jag nickade till allt hon sa och svarade okej på hennes enorma vredesutbrott, allt hon sa. Jag bad henne att lugna ned sig, att andas också mellan orden och att jag förstod vad hon menade, att det var nog. Jag var så himla lugn, och försökte att inte titta henne i ögonen eller låta smilbanden dras upp till ett leende.

Ibland när jag bråkar med någon kan det hända att jag ler. Det är genant, och inte kul men när någon skriker åt mig som en galen paranoid kärring är det så svårt att inte se det lustiga i det hela. Jag var som en buddhistisk munk, alldeles sval och betänksam innan jag svarade henne. Och hon blev förbaskat arg och skrek att jag var arrogant, och att jag skulle sluta med mina spydiga kommentarer.
- Okej, svarade jag helt oberört.
- DU SÄGER INTE "OKEJ" TILL MIG!!! DU KNIPER IGEN! Du ska bara vara TYST!
- Nähe... Men vad SKA jag svara då...?
*Ger mig en ond, sammanbiten blick fylld med ilska*
- Okej... jag är väl... tyst, då?
- DU! Kom Enrico, gå ut ur hennes rum.

Så gick hon ut ur mitt rum med min pudel och smällde igen dörren.
Orkar. Inte. Seriöst.
Det är förbaskat svårt att försöka plugga nu med en för djävlig mensvärk, en för djävlig morsa och en orkeslöshet efter ett bisarrt bråk. Fast jag bråkade faktiskt inte idag EGENTLIGEN, det var väl det som var så bisarrt.

Jag ska på tantgympa ikväll, för att skratta åt folk. Fst jag har en grovt jobbig mensvärk nu, så det kanske inte är så lägligt. Mitt huvud kokar lite, mina kinder är varma men mina händer är kyliga.
Mina händer är fulla av blommor.

Åh, jag är så trött nu. Orkar inte skriva något, min mage ropar och kurrar. Jag vill verkligen inte gå ner till köket nu, för mamma är på nedervåningen och jag anar att hon är i köket.
Okej, mamma har säkerligen en dålig dag, idag. Troligtvis. Men MIN dag har inte varit så angenäm heller, och jag vill bara vara ifred när man är trött och irriterad. Men hon vill skrika och tjafsa, om något meningslöst. 
I många lägen är det djävligt skönt med ett eget boende, detta är säkerligen ett av dem. FNYS, SÄKERT!

Himlen är alldeles ljus, och solen vilar på dem högsta kronbladen igen, vid samma tider står solen i en sådan position. Några få briser ute på balkongen, som lätt rör vid min vinröda kofta som hänger där ute på sträcket.
Jag är verkligen trött och hungrig, vill vara i min ensamhet. 
Jag förmodar att det är kallt ute, för vindarna som drar i min jacka på morgonen är kalla. Så det är nog rätt kallt ute. Jag vill sova och vakna upp i mitt hus tömt på onögiheter, min mamma är just nu en av dem. 
Meningslösa självklarheter, meningslösa.

Jag tror allt att jag ska gå på tantgympan med en kompis, så att jag kan få skratta åt hur jädra fult vissa dansar. 

- JAG.
Tim-curry_large
- MAMMA, HAHA! 

 Adjö!

P.S. Ja, jag är så himla mogen, verkligen. D.S.

Nånstans slog klockan fyra, och ute faller regn.


Noone dare disturb the sound of silence.
Grovt irriterad på emotionellt handikappade fail-gothare som inte var såna människor för ett halvår sedan. Och jag har mensvärk, ja.
HEMSKA VÄRLD, SKONA MIG.

Du är inte ensam, i din fåfänga omsorg.Allt arbete, allt förutseende tjänade inte något till,av en tillfällighet blev allting ödelagt.

Fyll min tid med någonting.
Fyll mig med förväntan istället för skepsis.Vi kan bli nåt stort, vi kan få jobbet gjort/
Älskling, jag har aldrig kunnat lära dig nånting, i bästa fall så kan jag bidra med en känsla/

A/

>>Våra lagar och normer gör att vi kan hålla os för skratt, en askhög efter våra eldar.<<

Det ser ut som om vinden navigerar sig fram över dem svarta trädtopparna, jag tror inte vinden vet vart den ska gå. Idag visste jag vad jag skulle göra, jag tror jag gjorde hälften. Nu är det alldeles mörkt ute, och jag kan inte urskilja någon droppande snö ikväll inte. Det är väl för mörkt, antar jag.

Idag på bussen mötte jag en kompis ifrån kickboxningen, som jag slutade på för några månader sedan, och hennes äldre bror bekantade jag också mig med. Det var trevligt, och väldigt slumpartat, typ. De var roliga, men varför blev jag tvungen att vara så blyg?
Nåväl, kompisen bjöd mig på att få hänga med till någon klubb, som låg vid... jag tror att det var Tekniska Högskolan, om jag inte minns fel! Det fanns tydligen random gäng där, låter väl trevligt! Skulle faktiskt vara kul eftersom att the story of my life byggs vidare på Forever Alone-figuren.

Fast nu är jag så djävla arg på mig själv, för att jag KAN verkligen inte plugga, min kropp blockerar sig och vägrar. Jag får panik av det, och jag var kallsvettig för några timmar sen av smärta. Djävla mensvärk, den har visserligen lugnat ned sig men det värker ändå.

Jag läste åtminstone ut kanonboken idag på några få timmar, det var måhända ganska bra gjort av mig. Och jag som tyckte att den var som Mehmet, min tungblåsa, den första sidan i boken. Den var jättebra, verkligen. Den förtjänar fan att vara en kanonbok, fast det var synd att jag blev tvingad att läsa den. Det tar ju bort väldigt mycket, eftersom att jag hatar när man blir tvingad att läsa eller göra något annat dylikt. Istället för att man väljer vad man själv vill göra MED HJÄRTAT om man säger då.
"Möss och Människor" av John Steinbeck.

Det är tydligen Desperate Housewifes idag. Fint.
Och jag är inte mottaglig för musik idag, väldigt skumt. Kansk den där hemska djävla mensvärkens fel.
Nej, det är samhällets fel! Fnys, det är det alltid.

Imorgon väntar mitt äckliga förfärliga matte-prov på mig klockan nio. Jag kommer dö, om jag får en till blackout imorgon så dör jag. Jag hatar mig själv när jag är så pinsamt dålig i ett ämne. Och jag hatar också världen och siffror när jag blir tårögd av frustration och skam när jag inte klarar av att be om hjälp. Skäms, jag är ett litet ego. Äsch, det går väl som fan imorgon. Fan får avgöra hur det går för mig - i allt svårt.

Mitt huvud gör dessutom extremt ont, fast det är väl dock ingen ovanlighet. Är det en tillfällighet, är det en förutbestämd plan eller är det självförvållat? Huvet känns tjockt och tungt, det stelnar till och jag har axlarna högt uppe vid öronen märker jag. Jag ser säkert livrädd ut, som att någon ska attackera mig när jag sitter på det där viset. Som en kutryggig människa. Gud ska veta att det inte är behagligt, iallafall.

 


Jag ska fatta mig kort, jag ångrar allt ont.

Insåg nyss, det är alldeles glasklart. Jag förstår. Jag är så ensam, på riktigt. Det kan inte förnekas. Det är lite sorgligt. Det är inte sant, egentligen.

Men det är sant.


Vill måla, vill rita, vill skriva. Men jag måste sova. Och tänka över mitt liv;
ska det vara såhär för alltid?

Jag ska alltid låtsas som om ingenting rör vid mig, för jag ska vara gjord av sten och naiv, jag ska tro på att det kommer en förändring. Nej, det är så det ska vara som det är nu, jag kan inte förändra mig bara för att jag fyllt tjugofem. Men jag ska låtsas om att det inte rör mig i ryggen ens, att jag är ensam.

Behöver förresten en ny skrivbok. Attans.
Nej, nu har jag inte tid längre. Nu ska jag tänka.

A


>>Det fanns tillfällen då jag kunde mördat henne.<<


Tumblr_lhnasicbqw1qbyk3yo1_500_large


Låt mig viska mitt sista farväl, I know it's serious.

>>Jag har bara varit sjuk två gånger. Feberdrömmar, ja fortsätt så.<<

Jag skulle försöka ladda upp mina foton från systemkameran. Men nej. Lådan med sladdarna till just den kameran är borta. Försvunnen. SKIT.

Förresten gör min förgrymmade blåsa jävligt ont. SKIT. Jag vet att alla tycker att det är äckligt, men den gör ju ont OCKSÅ, wuäh. Vad kan man då göra?

JO, LADDA UPP FRÅN MIN DIGITALA KAMERA! Jippi.
P.S. Lite weheartit-bilder också. Som ni förmodligen förstår. Vilka ni?


2rokqpx_large

Dsc_0034_large

Tumblr_lhy8xtpxrb1qzr04eo1_500_large
Tumblr_lhria4lxii1qau08uo1_500_large

A


>>Sommartid, jag är tystnaden och vinden.<<


Jag skrev en insändare nyss till min egna tidning i svenska steg nitton slash tjugo. Duktigt, ju!
Den urartade sig mycket väl, och det känns som sommaren när jag var nio år.
(Det är inte årstiden som räknas, det är känslan som spelar roll)

Då var sommaren äventyrlig, vänlig och sval, inte ångestfylld, svettig och klibbig. Varför har somrarna blivit så varma, nuförtiden?! För härligt, säger många. Förfärligt, säger få. För jävligt SÄGER JAG, alldeles för hett för mig.
SOMMAREN SKA VARA SVAL, om jag vill ha en trettiofem-graders sommar kan jag ju fan boka en resa till Cypern etc. Irriterande det där, med växthuseffekten och Olsson-skiktet, Irriterande.

Förresten har jag lyckats fånga upp en blåsa på mig tunga, ett munsår alltså. Har säkerligen nämnt det tidigare.
Den är ytterst liten men ettrig, röd och svider som in i helskotta. Varför alltid jag?
Jag vet inte riktigt exakt HUR jag lyckades dock, men nu har jag den och den tänker tydligen stanna och terrorisera mig. Apagurk, vilket lidande.

Himlen är pastellfärgad, små ljusblåa drag över den och lite blåsigt i luften. Solsken ligger över trädtopparna, och det drar lätta skuggor över stammarna. Sommar.
Dagiset utanför mitt fönster är vitfläckat och tomt, brisen är lagom kylig. Är det vår nu?
Har väntat så jävla länge, jag tror trädtopparna nickade åt mig nyss. Eller så var det bara vinden.

Vill att min vår är här nu, för våren är min. Jag känner mig inte så instängd och ensam när det är vår, och känslan avgör om årstiden är någorlunda god eller inte.

Jag ska tydligen äta en försenad födelsedags-middag med pappa snart, han ringde mig och påstod det.
Valet utav en lämplig restaurang ligger hos mig, och senaste åren har vi ätit på ett ställe i Jakobsberg. 
Det är en grekisk restaurang kallad Kofu Grill, tror jag. Jag älskar nämligen baklawa, busigt! De gör den bästa, anser jag iallafall.

Antecknar mer sedan, tror jag. När jag är på bättre tankar och med något vettigt att skriva om också.

Dåså.


Blåljus vid tegelbacken, våren är här.

Kom hem för en timme sedan, och jag har skämts mycketmycketmycket för mina fulafulafula tjocka jeans som INTE PASSAR MIG.
Jag har försökt gömma mig bakom folk för att jag hatat mina jeans, lite patetiskt. Borde jobbat mer än vad jag gjorde i dagen men det är så svårt att jobba i skolan, ibland.

Det är lite irriterande att antingen laddar den digitala kameran ur eller så är det systemkameran som dör.
Mitt liv, alltså. Nu laddar jag upp lite bilder från dagen som är, eller skoldagen som varit kanske jag borde säga.

Det är skönt att våren är här, på ett ungefär. Även fast jag har fått ett munsår så kan jag tänka bort det nu, för nun kännsdet lite som att det kanske kommer en förändring. Snart kanske något händer, känslan av hoppet förändras lite när man känner lukten av tö och inte skakar av köld inuti. Det har blivit svalt, ute och inuti.
Det droppar fortfarande snö på min balkong, snart kanske det kommer en förändring.


Tumblr_li0q16yifn1qdzcd0o1_500_large
Dsc_0001_large

A


Just can't get enough.

Har ont i magen. Nervös. Mår illa. Stackars emo-barn.

Inget steg är klart ännu, jag känner mig rätt dålig. Ingen verkar vara stolt över mig, FNYS!
Äsch. Jag är grym ändå.

Fuck. This. Shit.
Adjö!


How can they look into my eyes? / How can they hear me say those words?

Well, Hello ThereLite som kung midas
thisisnotarealityEpifania
Natalie. - Natalie Portman Fan Art (18394476) - FanpopEndless, nameless.
film_stills: Let The Right One In (L&Atilde;&yen;t den r&Atilde;&curren;tte komma in)Eli Let the right one in on Flickr - Photo Sharing!
Rare Bird. . .La Princesse EndormieFFFFOUND! | tumblr_lejx2z3COL1qctxe4o1_1280.jpg (JPEG-kuva, 1280×1076 kuvapistettä) - Pienennetty (92 % alkuperäisestä)Sea-Of-Skeletonssophiee ♡mara ✿ tessaspasmolytic-Bright copper kettlesMarina _ The Diamonds - I Am Not A Robot (Starsmith 24 Carat Remix) [download mp3]catheroineUntitled | Flickr - Photo Sharing!Life in a glass houseI Was A Girl Named Kaia - thrilld.commadness is genius

Älskar weheartit. Men jag har haft den ganska länge nu, och jag förstår inte hur man följer folk. Vill någon ens följa mig? Exakt vad är det man följer? Knepigt, jag förstår egentligen inte riktigt syftet.
Jag har nog heartat 151 bilder, jag vet inte om det är för mycket? Tänk om någon kollar på min sida och tycker att jag har gjort fel, för att jag gillat för många bilder.

Äsch. Mamma bestämde att jag skulle duscha för någon timme sedan för att hon trodde att jag skulle däcka, men jag är fortfarande inte ett dugg trött. Mår bara illa, och det har jag gjort nästan hela veckan. Knas.

Hemskt att det är skola imorgon. Vår klass ligger så himla mycket efter, det är nästan löjligt. Vi kan nog aldrig lyckas vinna den där inofficiella tävlingen. Hmm.A

Låt de gamla drömmarna dö.- Känner du Jenny Ahl?
- Nej, tyvärr. Jag känner inte henne.
  *tystnad*
- Vad synd, då. För hon är ytterst genial!

HAHAHAH!

Mmm, jag kommer snart att sörja alla muminklubbor jag ätit upp. Nåväl, det finns åtminstone några få kvar!
Jag har sjukligt dålig humor, men annat kan man säga om humöret.
Ska logga in på skumma weheartit, det var så länge sen jag var inne där känns det som.

(Jag läste färdigt Människohamn för några få timmar sen. Mystiskt avslut, och jag ska skriva en bokrecension av den i svenskan. Spännande.)


>>Behind the hatred there lies a murderous desire for love.<<
Mitt hus är tyst nu/ tyst ibland.

Nu kom dem hem!

Bridge over troubled water, jag finns här för dig.

"Mitt skepp har drivit ur kurs och gått i kvav i en osedvanligt tät oktoberdimma."
(Akta er för havet, bara.)

/John Ajvide Lindqvist

Lycklig är den som har en sådan vän.


(Ja, det är en omedveten modell på bilden. Jag smygfotade lite.)

Lisa åkte nyss, hem till Blackeberg. Mitt huvud gör precis lika ont. Vi bestämde oss för att vi skulle dygna, och vi tröttnade på att titta på film runt tio i sex. Men vi vaknade halv tio, pigga.

Mamma och Tomas åkte på en Finlandsbåt igår kväll och lät mig och Lisa vara ensamma i mitt trånga radhus.
Och hon filmade mig när jag drack vodka och vitt vin och fick tårar i ögonen, lyckad kväll. Vi måste ha kollat på minst tio filmer och gått på toaletten för mycket.
Jag önskar att jag kunde ha det mer så här ofta, jag tröttnar på att vara ensam jag med. Jag älsk...ar.

Fredagen var mystisk, mina ögon löd mig inte. Jag ville inte gråta men jag låste in mig på toan tre gånger ochn grät. Försökte spy upp mat, för jag är sjukt trött på att äta lunch med människor som väger hälften så mycket som jag och dem är ÄNDÅ INTE NÖJDA.
"Jag är så jävla fet, usch jag har fullt med fett på mig, fyfan känn-"
"NEJ du är inte tjock, du är fan anorektiskt jämfört med mig!"
"...jag är fortfarande full med fett!"

Det är till ingen nytta, jag orkar knappt lyfta huvudet åt dem längre och argumentera emot. Det är ändå alltid någon annan som tar det. Någon tar kampen, eller kamp och kamp. Det finns inga ord, nej det fanns inga ord.

När jag fick en komplimang i fredgas kände jag hur det stänkte rött på mina kinder och jag började tjuta på en skoltoalett. Jag känner mig så hopplöst svag ibland, som en liten lort.
Allt är bara kladd, jag kommer inte långt med att distrahera mig själv.

Men ändå så har veckan varit rätt passlig, skaplig. Nästan trevlig, kanske jag kan uttrycka mig.
Torsdagen var nog bäst, för den var varmast. Fastän jag var ute i kylan och gick var den nog bättre än dem resterande dagarna av veckan. För jag tycker vissta att chailatte värmer en.

Jag vet allt inte varför jag varit så inaktiv, jag har inte skrivit på fem dagar. Någonstans. Bara lite i min engelska novell, som fortfarande inte är färdig än. Hmm, inte duktigt!

Jag tror mamma kommer hem runt fem och jag är så hungrig. Inatt var jag äckligt illamående av allt chips allt onyttigt all alkohol. Nu är jag bara hungrig. Jag sitter i mitt vardagsrum där jag spenderat de senaste tjugo timmarna, tror jag. Det känns nästan som att det bara finns ett vardagsrum och Explosions In The Sky, ganska ödsligt.

Jag undrar förresten hur många lärare som tycker jag är ful, jag tycker att många lärare är fula. Fast det håller jag alltid för mig själv, tänk om dem skulle vakna en morgon och inse att dem är så fula bara för att jag sagt det högt. Men fulhet är en oväsentlig fråga, jag borde inte säga något just nu. Mjukisbyxor, bandtröja och en smutsig skjorta, illa.

Åh, jag vill bara ladda upp bilder men jag orkar inte. Jag känner mig så lat och jag skäms en aning men jag är så sugen på att redigera mina bilder. Måste gå in på Weheartit.com, längtar!

Förresten började jag nästan gråta när jag såg att jag fått två kommentarer, nej jag är fullt normal.
Jag ligger efter, igen. Fastän man trott att man kämpat på så bra, så visar det sig att man ändå inte är ikapp planeringen. Det är som ett lopp, jag jagar solen fastän solen kan inte gå för den har inga ben, så det är ytterst olustigt att jag jagar efter något som jag inte ens kan mäta mig med. Hur jag än gör ligger jag ändå alltid snäppet efter, det grämer mig som fan.
Min mage kurrar, jag tror allt att den längtar efter lite sällskap. Mmmm, jag är så hungrig.
Jag kan inte förstå att jag skrattar åt mig själv, det här var icke ens kul.
Men det ser så lustigt ut, till och med min mage är ensam inuti.

~Så länge skutan kan gå, så länge hjärtat mitt slå, så länge solen den glittrar på böljorna blå~


Saknar... min pappa. Nej, jag saknar hur vi umgicks. När jag bodde tillsammans med honom, när vi kunde prata som en familj. När jag inte skämdes.
Hur vi brukade gå i skogarna i bro, prata och leka med hunden, när jag bara fick vara i naturen och var stolt över mig själv. När det var vårsol, och en tekopp efter det.
Jag önskar att han kunde säga att han är stolt över mig, varesig jag får MVG eller hamnar på IV.
Saknar att inte skämmas över mig själv varje dag, saknar när jag inte grät för att jag skrev att jag saknade min enda pappa.

Jag kan inte förstå mig på att jag skriver det här, jag orkar egentligen inte.
Nu måste jag äta, jag gör mig själv ledsen hela tiden.
John  Ajvide Lindqvist kunde få komma hit, om han ville. Men han har ett eget liv and God knows I got to live mine, God knows I got to live mine.

Nu låter jag så lätt, lätt som en deppig tonårsunge.

Förlåt, nästa inlägg ska bli mycket bättre, bättre med bilder.

A


Och gamla minnen är som flagorna som yr.

MARHABA!


Under helgen har jag inte gjort mycket.

Lördagen inleddes med ett smärre äventyr när jag for till stan och fikade i Hötorgshallen (Kan man säga så? Jag gör det iallafall.)
Buss och-tågresan dit var rätt lång pga att bussarna tydligen bara åkte en gång i halvtimmen. Skit! mumlade jag för jag blev då tvungen att vänta på min hållplats från fem över elva till halv tolv. Bara stå där och glo. Men ack ack jag hade åtminstone med mina hörlurar, bra där! Jag stod där i möjligen tjugo minuter helt ensam och det var skönt, utan en hop med människor som ger mig panik och gör mig orolig.
Och framförallt osäker på mig själv då.
Sedan när jag tittade mot tunneln vandrade det ett par ut därifrån, kanske trettio-plus. De ställde sig tio meter ifrån mig och hade det trevligt och tittade på i smyg, om jag får säga det så. Störande  var det, jag blev lite psykad. Kände mig plötsligt olustig och kunde inte hålla huvudet rakt och ville endast att bussen skulle flyga in på asfaltsvägen. Jag lyssnade på musik på musikernas vägar, mycket passande.

Till slut kom den och jag satt ensam på bussen tills en tjej i min ålder med fjällräven jacka valde sig att sätta sig bredvid mig. Mystiskt, typ ingen i min ålder sätter sig bredvid mig. De verkar sky mig som pesten. Bara äldre pensionärer väljer att sitta bredvid mig, what's up with that?

Jag kom till centralen runt tjugo över tolv dock, inte så pjåkigt men jag började känna mig allt mer olustig och framför allt irriterad på omvärlden. Det var inte kyligt alls, mycket behagligt faktiskt och vädret smakade vår. Skön...t.

Jag åt lunch på någon snabbrestaurang som försenade min mat länge och sprang runt och var allmänt hetsiga. När jag vågade mig fram för att fråga om min vegetariska pizza inte var klar än så fick jag självfallet fråga minst tre gånger om för att min ynkliga röst inte hördes genom bruset av flygande tallrikar och tjattrande människor.
Attans.

Sedan traskade jag till Beyond Retro och köpte direkt en svart, varm, bred och lite väl lång rock slash kappa. Lite för manlig insåg jag när jag väl var hemma och ångrade det då så magnifika köpet jag gjort i affären. Borde sluta impulsköpa, det slutar ibland illa.

Såg den sjukt bra filmen Black Swan. Darrade av skräck och tjusning efteråt. Måste fan se den igen, jag blev vettskrämd några gånger under filmen och ville bara att huvudkaraktärens lidande skulle ta slut, lite äckligt var filmen också. Men så himla fin, och skitbra foto. Det var liksom närgånget och jag började betvivla min igen psykiska hälsa till slut, jag började fan känna mig som huvudkaraktären och bönade och bad om att det skulle vara ljust ute när filmen var slut. Och det var den också, haha!
Filmen får, hmms, fyra av fem räkor. Skapligt betyg, minsann.
(HAHA!)

Drack en varm men lite för osötad chailatte också. Varför har inte cafeér koppar med öron, VILL dem att vi ska bränna oss?
Visserligen kastade han i kassan en minimal servett i min famn med ursäkt av att teet var varmt.
Man tackar, man tackar. Fnys!

När jag begav mig hemåt var benen rätt trötta och jag tog farväl av mitt sällskap och satte mig på Bålsta-tåget hem. Satt mitt emot en kraftig beige tant och bredvid en späd liten pensionär med en svart basker på huvet, precis som jag.
Fick hålla upp Beyond Retro-påsen högt i famnen och mobilen i knäet ovanpå det och hörlurar i ena örat. Lyssnade på lugn, gitarrklingande episk landskapsmusik som passade väl mitt mående för stunden då. Jag blundade med ena ögat, musiken som viskade i vänstra örat och släppte blygt in tåg bruset i det högra örat. Blickade ut över en rosa skimrig himmel med djup-blåa pastell moln på, svarta granar och passerande tågräls.

Att skita i alla problemen och bara luta sig tillbaka var så skön...t.
Jag kopplade verkligen av, på riktigt den gångn. Var för en gångs skull helt lugn. Ingen stress, ångest eller samvetskval. Bara lugn inuti.
Med den nya svarta rocken om mig kände jag mig åtminstone lite mer jävla lugn, och jag borde sluta se kärleken i alla mina saker. Men den var ändå lite faderlig för mig, haha! För stor och alldeles för bred för mig egentligen men min var den.

När jag vandrade framåt i tåget, så att jag skulle vara närmre stationens dörrar osv så tittade jag på en kille som satt på ett säte. Han kastade en lång sned blick mot mig och allt det mjuka inom mig försvann, Jag blev så arg och sött, för jag kände igen hans hånfulla ansikte. En från min förra skola, vilken odräglig unge.
Han lutade sig fram mot den som han satt med och viskade i hans öra. Och sedan vände sig båda mot mig och smålog lite föraktfullt. Jag knäckte till huvudet och höll det högt, gick så rakt jag kunde gå även fast paniken bröt sig fram och svetten rann för min rygg, ilskan grävde ett hål som jag bara ville knuffa ner dem i. De kunde allt gärna få ligga i mitt vredes-hål men bara när ingen ser.
(HAHAHA misstolk.)

Jag satte mig längst fram och mitt emot mig satt ett gäng manliga ungdomar som slog på rutan, skrek, slickade sig om läpparna, låtsas-juckade och skrev könsord på väggarna. Jag suckade och orkade knappt med dem.
Blir så jävla trött, dem var sjutton arton år och består verkligen deras liv av sånt där?
Jag suckade ännu mer och hörde gnälliga tjejröster, också sjutton arton år. Alla med pälsar, långt silkeshår. Varannan var brunett och varannan blondin. Så som det alltid är, tydligen. Deras diskussion bestod av läppglans, plattänger och fekkes. Orkar. Inte. Seriöst.
Skona mig, jag visste inte ens att såna stereotyper existerade längre.
Så meningslöst, alltihop. Åt helvete med skiten, orkar inte ens sucka åt dem.
Men vad gör man inte för publiken?

Jag åt middag hos pappa och sov över där. Första gången jag gjort det under tjugohundraelva och första gången på kanske... sex månader, tror jag?
Gud herre, mitt liv är meningslöst. Verkligen. Äsch, sån skit skriver jag bara i mina journaler, HAHA!

Är trött och mitt huvud gör ont, som varje jävla dag. Är rejält trött på huvudvärken men vad gör man åt det liksom?

Nej just det.
Ingenting.

Nu ska jag lyssna på min pappas favoritmusik; heavy metal och hårdrock. Rockklassiker, mmm.

(Nej, jag vill inte erkänna att jag saknar min pappa. Men det gör jag, han har sina blåa ögon men jag har aldrig varit i närheten av nåt så blått. Nej, just det. Jag flyr undan för ofta.)


Love it will not betray you, dismay or enslave you, it will set you free.


Min djupblåa, stickade kofta.


Imorgon är en ny dag, utan tomma ord och utan sömnlösa besvikelser.Om konstens mening vore att bedöva, att få oss att glömma livet, så vore ett hammarslag i skallen den enklaste och bästa konsten.


Mumford & Sons, så jävla bra och jag släpper inte taget om dem nu när musiken är igång.
"Jag har inga ord"
Imorgon är en ny dag, jag ska in till stan och träffa... en människa, och möjligen se på bio. Black Swan, förmodligen. Att vara pensionär nu skulle inte vara helt fel, men varför ska jag alltid längta bort till något nytt och något annat. Känslan inom mig kommer ändå finnas där vare sig jag är sextiofem år gammal eller tjugotre eller fyra. Känslan släpper inte taget, den håller fast vid det. Den vet sin plats. Bara det att den verkar i olika former. Olika versioner - samma historia.

Det är ljummet i mitt rum för jag har en stickad mjuk kofta på mig, som är för lång i ärmarna och djupblå och den värmer. När jag är ensam och rädd om kvällarna kan plötsligt en kofta betyda allt för mig eller en parfym som doftar sött vara en tröste-sten på kudden bredvid. När jag blir så ensam så ser jag kärleken i allt.
Då kanske det är något fel på mig, men jag kanske också är i behov av något betydelsefullt som ska skydda mig. Det är säkerligen därför alla är så djävla beroende av religioner, droger och andra människor. Jag ska inte döma ut någon pga av det längre, jag är lika vit och tom jag med.
Jag är lika beroende jag med av något som ska beskydda mig, och det kan finnas i allt som är nära mig.
Jag förtränger vad jag egentligen känner alltför ofta.

Rehab hos Hells Angels, är det vad man behöver egentligen?

00:00
Godnatt

Du har dina blåa ögon du är så ung än.

Kom du för att prata?
Nå, så prata på
Du kan inte stanna
Jag får besök, du måste gå

Mina ögon är så himla svullna och suddiga, det känns som att jag inte sett solen på länge.
Dagen har varit... mystisk, och jag har försökt hålla igen allt gråt men tillslut så gav jag upp, jag kände mig som en liten fyra-åring. Jag vill bara lägga mig ner i en säng och få gråta. Och sedan när man stiger upp igen är problemen inte alls så stora som man trott. Men nu spelar det ingen roll om jag gråter, det verkar inte ens spela roll att jag kämpar. Jag ser det som att ge upp, för att det blir inte bättre om ni gör shär bara för ett ämne. Ge mig extra stöd i matte, låt mig gå på en intensivkurs då som våran kontaktperson eller vad det nu är föreslog.

Om jag lägger mig nu på sängen och gråter försvinner det inte längre. När jag tror att det är lugnt igen så kommer problemen ha växt sig större. Så mycket att göra, men bara för att jag inte är ett perfekt barn som alltid är igång med ett arbete och som alltid fixar allting i tid och som är organiserad som attan betyder det fan inte att jag alltid ger upp. Märk mina ord, mitt kladd - är vackra teckningar. Det gör bara arbetspapperena lite mer personliga, så vad gör det om jag ritat dit lite ögon och vargar och människor?
Jag kanske blir något stort nån dag, och då kanske mitt gamla "kladd" kommer till stor nytta. Matten styr inte min framtid.

Äsch, jag tänker inte ge upp. Jag tänker kämpa för - allt. Faktiskt. Imorgon är en ny dag, den kanske blir bättre än den här? Fast dagen är icke slut än. Jag har minsann inte gett upp. Kommer bli skönt att bara få gå ut snart och friska upp två ögon som svider i takt, åtminstone få in lite syre. Jag har samlat ihop med kraft att gå ut i luften och möta någon idag, och när jag kommer in tänker jag jobba jävligt mycket.

Besöket idag gjorde inte direkt något bättre men nu är alltid igång åtminstone. Och jag fick en bok och en blomma av henne, också. Fint-

Jag ger inte upp, nej jag kämpar för om jag tror att jag kan göra färdigt matten och slippa byta skola; så vet jag att jag kan klara det.


16:22

AdjöIt's empty in the valley of your heart. The sun, it rises slowly as you walk. Away from all the fears and all the faults you've left behind.Jag gick ner i köket och hämtade en risifrutti.
Mammas sambo - Vad ska du snarra på, då?
Jag - Ehrm... jag ska... snarra... på en risifrutti. Ja, en risifrutti.

HAHA, snarra. What's up with that?

Adjö


Love it will not betray you, dismay or enslave you, it will set you free.


(Stoppa mig)

Världen är absurd och utan mening, titta bara in här hos mig. Åh Rachael Ray, du gör mitt liv okej.

20:49
Hat på att få sms där det står att man sagt något man inte minns som tydligen sårat någon. När man smsbråkar och smsförsvarar sin heder. Det känns mer tydligt nu än nånsin att folk faktiskt pratar om mig och kritiserar det jag gör och säger. Vilket jag hatar. Och jag hatar ännu mer att jag alltid ska vara så jävla osäker på mig själv och att jag skakar och min mage vänds ut o in när jag får sms från någon som inte är särskilt glad på mig. Jag är så trött på kompisar nu. Eller töntigt ord, kompisar alltså. Säger man kompisar eller vänner? Äsch, I don't give a fuck.

Jag har ändå skrivit lite på spanskan men nej. Nej jag orkar inte mer just idag. Och min bloggdesign är FUL kan någon göra den snygg? Eller snygg och snygg, snygg kan ju vara fult och snygg kan vara prickigt osv. Jävla liv.

Jag borde fan vara nöjd, men nej. Inte nöjd, inte glad. Jag tittar på min vägg som står fast i golvet en armlängd ifrån mig. Med ett mumin-vykort från Silja Line och en notis om John Ajvide Lindqvists nya novellsamling "Låt de gamla drömmarna dö" upphäftat på. Tänk allt man kan lägga märke till i ett rum, mitt rum för tillfället, om man verkligen tittar noggrant.

Igår kväll runt åtta var jag så nervös och hade en panikmaskin i min mage, det var som en attack när jag satt med mamma, mammas sambo och brodern i vardagsrummet, jag kunde knappt andas för att jag blev så rädd och jag hade en klump i halsen. Vad var det fråga om, jag vettefan. Vettefan, ganska roligt ord. Men jag vet inte, jag vill veta vad det var för det känns så igen. Igår kväll så kunde jag inte koncentrera mig på något alls. Jag försökte lära mig att sticka men jag fick endast en huvudvärk och våta ögon, så jag gav upp. Jag kunde inte koncentrera mig på Mat Så In I Norden heller, något värdelöst skandinaviskt matprogram om fiskslakteri osv, så tillslut gav jag då upp och satte i mina hörlurar och lyssnade på något som genom tjugohundratio alltid fått mig att känna mig trygg: nämligen ett erfaret band vid namn Kent. Det låter så töntigt och onödigt när folk skriver "...och DÅ satte jag i mina hörlurar och lyssnade på kent på högsta volym" eller "... och jag satte på Isola på högsta volym", ja, jag tycker det låter så extremt töntigt och onödigt. Men ingen bryr sig om en sådan åsikt, och det gör inte jag heller eftersom att det åsikten var bara mystisk så jag skriver nu att igår kväll satte på jag på Kent på en skaplig volym så att jag inte störde dem andra i vardagsrummet. Det gjorde mig inte direkt tryggare med musik viskande ur ett par skitiga sony ericsson lurar men det kändes lite bra i hjärtat.
På ett ställe i hjärtat som känns, åtminstone.
Sedan fastnade jag i min värld där det utspelar sig filmer och scener som jag regisserat, producerat, haft huvudrollen i och filmat, kompat musik till och sånt.

Händer det bara mig, att man stirrar ett tag och sedan försvinner allt prat och istället för alla verkliga ljud hör man något man vill höra, från någon man vill prata med och så ser man allting framför sina ögon. Sedan ur ett ryck är man tillbaka i verkligheten igen, man sitter i vardagsrummet i mörkt hörn och känner sig som Agnes i Fucking Åmål, typ utstött och intolerant mot allt.

Eller, nej jag kan inte formulera mig bra. Så jag låtsas om som att jag inte skrivit allt det där. Hmm, nu känns det lite bättre. När man skrivit av sig allting, jag sitter inte med magen i halsen och nedfällt huvud utan nu sitter jag rak i ryggen med huvudet högt, en bra hållning. Fast det känns konstigt, att sträcka på mig. Huvudvärken ppstår, som varje jävla morgon och kväll. Jag får alltid så himla ont i huvudet. Och jag som trodde att klockan var åtta fick en liten chock nu när jag såg att klockan var nio. Spännande.
(Vad hände med mitt liv, jag undrar ju det. Varför sitter jag här, varför klär jag mig i mjukisbyxor och tofshår, varför orkar jag inte med mig själv)

Åh, jag stör mig på tonåringar. De äcklar mig, med deras svettiga armhålor, finniga nackar, ska alltid skrika hela tiden och ta plats på alla platser. Är det inte på stationen, så är det på bussen, eller på en skolgård, eller utanför ens hus osv. Varför ska dem ha så mycket bekräftelse hela tiden, WUÄH, ve o fasa dem är överallt. Nej, jag är inte ödmjuk nu, jag är bara melodramatisk och förtjänar nothing.

Äsch, jag ska fan sluta klaga. Imorgon är en ny dag, den kanske blir bra. Kanskekanske man får hålla tummarna. Ska spendera resten av dygnet med att titta på någon dålig film på Youtube och om jag orkar ta mig ner till köket så ska jag väl brygga te. Fint liv, verkligen.

Och så ska jag lyssna på Autisterna för första gången JU och lyssna på Melody Clubs nya skiva eller vad det var, I don't give a DAMN.

Äsch, jag är bara hemskt tråkig nuförtiden så jag tänker inte anstränga mig till att försöka låtsas som att mitt liv är intressant.
 
(Jag borde sluta rita sönder mitt arbete och för en gångs skull i mitt liv FOKUSERA PÅ SPELET. Fast mjo, jag blev ändå nöjd med denna mystiska varg. Fast ändå. Jag kommer ändå tappa bort mitt steg sedan, förr eller senare. Märk mina ord.)


Hoppas att ingen jobbig jävel läser min blogg och tycker att jag ser ut som bajs på denna bild; jag försökte bara se entusiastisk ut. Typ heja heja! Äsch.

Här är jag i ett mer vanligt typsnitt; posar på som attan och bara halva jag på bild. Meningslöst med halvor hit och halvor dit, jag är halvdålig idag. Mitt glas är halvtomt. Nej jag är halvbra idag och mitt glas är halvfullt, hihi-hihi.

Nej, orkar inte mer. Nej, hejdå.
21:30

Jag klär i din andedräkt.

Dagarna går långsamt och jag pluggar halvbra, halvdåligt. Snart ska jag traska en kort sträcka till pappa för att följa våran nybyggda lilla tradition; äta pannkakor på torsdagar och sånt. Ska väl göra det nu rättare sagt eftersom att pappa ringde hit nyss. Men åh. Har huvudvärk och är kissnödig och allmänt orkeslös. 

Känner inte mycket, och jag orkar inte heller anstränga mig för att känna efter hur jag känner mig. Äsch, jag har inga bra ord. Så

adjö. 


RSS 2.0